Teràpies manuals

El QUIROMASSATGE és un mètode de valoració (mitjançant la palpació perceptiva) i de tractament manual, aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos humà, que té alhora, efectes reguladors sobre el dolor, la sensació general d’energia, els estats d’ànim, el cansament i en general sobre la psique.

KINESIOTAPE o EMBENAT NEUROMUSCULAR és una tècnica japonesa que consisteix en una cinta adhesiva de característiques molt semblants a la pell. Aplicada estratègicament s’aconsegueixen els següents resultats: Millora la funció muscular (tonifica-relaxa). Millora la micro-circulació (sanguínia-limfàtica). Analgèsica. Millora la funció articular.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL, l’acció del DLM és múltiple. Exerceix de drenant, sedant, relaxant muscular i influeix positivament en el sistema immunitari.

Drenant: com el seu propi nom indica, s’influeix sobre la pressió que hi ha al teixit perquè el capil·lar limfàtic reculli la càrrega limfàtica. Al seu torn hi ha una vasoconstricció del capil·lar sanguini, amb la qual cosa hi ha menys filtració cap al teixit.

Sedant: amb les manipulacions de drenatge actuem sobre el sistema nerviós parasimpàtic, que és el que ens permet descansar. Es potencia així la relaxació i inhibeixen els estímuls dolorosos.

Defensa: actua sobre el sistema immunològic.

Relaxació muscular: equilibra a tota la musculatura esquelètica. Restableix la mobilitat intestinal.

LA REFLEXOLOGIA PODAL és una tècnica mil•lenària que estimula les zones reflexes d’ambdós peus per aconseguir una acció indirecta sobre els diferents òrgans del cos afectats. Té un efecte depuratiu i desintoxicant important. Està indicada per millorar la circulació sangínia i les funcions dels òrgans d’excreció de l’organisme. També ajuda a alliberar bloquejos energètics estancats en algun òrgan, i a desfer els residus acumulats a les zones bloquejades. La reflexologia afavoreix l’equilibri de les funcions orgàniques i glandulars i proporciona una relaxació física i mental indispensable per a l’equilibri en general. Ajuda a prevenir malalties., el cansament i en general sobre la psique.

El MASSATGE TRADICIONAL TAILANDÈS reuneix les tècniques de 3 disciplines de tractament:
1. Amassament dels músculs.
2. Manipulació de l’esquelet o quiropràctica.
3. Digitopuntura, pressionant sobre certs punts d’acupuntura o línies energètiques.
L’objectiu del massatge tai és harmonitzar, assegurar un òptim fluir i estimular tota l’energia del cos. Aquest tipus de massatge és una seqüència de pressions sobre punts i meridians, compressions circulatòries, mobilitzacions articulars, estiraments i estimulacions reflexes. El seu treball se centra a eliminar toxines, alliberant el Qi i oferint al receptor del massatge una sensació profunda de pau tant en el seu cos com en la seva ment.

TRACTAMENTS FACIALS personalitzats per prevenir i combatre: arrugues, flàccides i taques. Inclou higiene facial i tractament amb productes naturals: olis essencials, algues, xocolates, fangs volcànics i sals i fangs del Mar Mort.

REJOVENIR CUTIS amb Sistema NU SKIN Galvanic SPA. Gels facials que actuen sobre els signes visibles de l’envelliment per preservar l’aparença juvenil i minimitzar l’aspecte envellit.

CURES DE MANS I PEUS Manicura i pedicura. Esmalts tradicionals i semipermanents (Shellac). Tractaments estètics de mans i peus. Mans castigades i envellides. Peus deshidratats. Durícies.

PEELING CORPORAL amb sals del Mar Mort i oli d’Argan. Massatge amb mantega de karité. El peeling o exfoliació s’ha revelat com un dels tractaments més importants a l’hora de vetllar per la nostra pell i mantenir-la jove i terça. S’eliminen les cèl•lules mortes realitzant una descamació superficial, i així, la pell rebrà millor els principis actius i els tractaments seran més efectius.