Presentació

La psicoteràpia va dirigida a ajudar a les persones que pateixen un trastorn psicològic, així com, al creixement personal i a la resolució de problemes. De fet, la majoria de persones que inicien un procés psicoterapèutic ho fan per rebre ajut i orientació envers situacions vitals difícils de resoldre.

Poden ser trastorns com depressió, ansietat, fòbies, anorèxia, bulímia, addiccions, etc. En aquest cas, els objectius són obtenir el control del símptoma i l’aprenentatge d’estratègies i habilitats que impedeixin la seva reaparició. O bé, per a disposar de recursos i fer front a canvis en l’entorn familiar, laboral i personal, dificultats de comunicació, control de les emocions, etc. Aleshores, la teràpia s’orienta a ajudar a trobar i desenvolupar recursos, no només pel motiu de consulta, sinó també per altres dificultats que es presentin en el futur.

Cap etiqueta parla d’una persona i per aquest motiu no ens agrada utilitzar-les. Parlaràs del que et passa i de com t’afecta. Del que penses, del que fas i de com tot plegat et fa sentir.

La tasca del psicòleg és tan amplia com amplia és la diversitat de realitats que envolten a les persones.

Consultes: Gavà i Barcelona Eixample.